Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت ایران خودرو در راستای مسوولیت های اجتماعی خود و آگاهی بخشی به مشتریان و متقاضیان خرید خودرو در خصوص روش های متنوع و جدید کلاهبرداری در بازار خودرو اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش پول نیوز، شرکت ایران خودرو در راستای مسوولیت های اجتماعی خود و آگاهی بخشی به مشتریان و متقاضیان خرید خودرو در خصوص روش های متنوع و جدید کلاهبرداری در بازار خودرو اطلاعیه‌ای صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این اطلاعیه ایران خودرو تاکید کرد، بخشنامه‌ها و اطلاعیه‌های مربوط به نحوه و شرایط فروش محصولات این شرکت فقط از طریق پایگاه رسمی اینترنتی به نشانیesale.ikco.ir و پایگاه خبری ایکوپرس منتشر می‌شود. 

تمامی خودروهای ایران خودرو صرفا در قالب طرح‌های قرعه‌کشی به صورت فروش فوق‌العاده با موعد تحویل۹۰ روزه، پیش فروش عادی با موعد تحویل ۴ تا ۱۲ ماهه و مشارکت در تولید با موعد تحویل ۱۳ تا ۲۴ ماهه عرضه می‌شود. 


در این اطلاعیه آمده است، هیچ گونه‌ وجهی در زمان ثبت‌نام اولیه از متقاضیان دریافت نمی شود و پس از پایان فرآیند ثبت نام اولیه از طریق سایت فروش محصولات شرکت ایران به نشانی esale.ikco.ir کد پیگیری به خودروی ثبت‌نام شده تعلق گرفته و به متقاضی اعلام می شود. 


شرکت ایران خودرو در اطلاعیه خود آورده است که به شماره همراه منتخبین طرح‌های قرعه‌کشی پیامکی از سر شماره ۳۰۰۰۹۶۴۴۰ ارسال می شود و نتایج قرعه‌کشی در پروفایل شخصی آنان (میز کار مشتری) قابل رویت است، همچنین متقاضیان می‌توانند با شماره‌گیری ۰۹۶۴۴۰ از نتیجه ثبت‌نام خود آگاه شوند.


طبق این اطلاعیه، پس از واریز وجه خودرو به حساب شرکت ایران خودرو از سر شماره ۳۰۰۰۹۶۴۴۰ به شماره همراه اعلامی منتخبین، پیامک تایید دریافت واریز وجه ارسال می شود.


مهم‌ترین روش‌های کلاهبرداری برای اغفال مشتریان و متقاضیان خودرو
شرکت ایران خودرو در این اطلاعیه و با هدف آگاه سازی مشتریان از مهم‌ترین روش‌های کلاهبرداری، بر رعایت و توجه متقاضیان به مواردی تاکید کرده و به مهم ترین روش های کلاهبرداری از جمله فروش و درخواست واریز وجه خودرو از طریقی غیر از سایت رسمی فروش محصولات شرکت ایران خودرو (esale.ikco.ir) و فروش خودرو با قیمت‌های اغوا کننده و پایین تر از عرف بازار و تحویل خودرو به صورت فوری (مثلا یک هفته یا کمتر) اشاره کرده است.


در اطلاعیه این شرکت همچنین از مواردی مانند فروش لیزینگی و اقساطی خودرو با تسهیلات ویژه و قابل انعطاف با درخواست مشتری، ارسال لینک‌های جعلی از طریق پیامک و هدایت افراد به لینک‌های جعلی و غیرواقعی (غیر از esale.ikco.ir)، درخواست وجه نقد توسط افرادی که خود را منتسب به ایران خودرو و یا نمایندگی‌های مجاز می‌نامند و درخواست وجه از متقاضیان خودرو با  وعده و تضمین برنده شدن در قرعه‌کشی، به عنوان دیگر روش های مهم کلاهبرداری از مشتریان و متقاضیان یاد شده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: خودرو ایران خودرو حواله ایران خودرو روش های کلاهبرداری شرکت ایران خودرو روش های کلاهبرداری مشتریان و متقاضیان قرعه کشی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۳۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش سوالات کنکور ترفند شیادان سایبری برای کلاهبرداری

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرهنگ کارآگاه علی حسینی گفت: شیادان سایبری با ایجاد کانال در شبکه‌های اجتماعی و وعده فروش سوالات کنکور، پس از جلب اعتماد قربانیان، مبالغ بسیار زیادی را کلاهبرداری می‌کنند. پس از واریز وجه توسط قربانیان، شخص کلاهبردار سوالات کنکور سال‌های قبل که به صورت رایگان در اینترنت وجود دارد را ارسال می‌کند و با این روش از هموطنان کلاهبرداری می‌کنند.

وی افزود: هموطنان توجه داشته باشند با توجه به بالا بودن امنیت طراحی، تکثیر و توزیع سوالات کنکور امکان اینکه این سوالات قبل از شروع امتحان در اختیار افراد قرار گیرد بسیار پایین و ناممکن است.

سرهنگ کارآگاه حسینی ادامه داد: به دانش آموزان و داوظلبان کنکور هشدار داده می‌شود فریب تبلیغات دروغین کلاهبرداران سایبری را نخوردند و به هیچ وجه اعتماد نکنند.

دیگر خبرها

  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • حضور پررنگ چری در نمایشگاه خودرو پکن (فیلم)
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور
  • طرح فروش سایپا با خودروی ۱۵۱ آغاز شد
  • فروش سوالات کنکور ترفند شیادان سایبری برای کلاهبرداری
  • آغاز فروش سایپا با خودروی ۱۵۱ آغاز شد