Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@07:36:00 GMT

افزایش احتمال کلاهبرداری در بازار خودرو

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۵۵۱۰۸

افزایش احتمال کلاهبرداری در بازار خودرو

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خطاب به مشتریان و متقاضیان خرید خودرو از شبکات مجازی اعلام کرده است:

نظر به اینکه اخیرا در فضای مجازی، شاهد انعکاس حجم بالای درج آگهی‌های فروش خودرو تحت روش‌های مختلف هستیم، لذا به منظور تنویر افکار عمومی و جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی آتی و متضرر نشدن هموطنان محترم در مراحل ثبت‌نام، خرید و تحویل خودرو موارد ذیل مورد تاکید است:

١- متقاضیان خرید خودرو بایستی صرفا از طریق اطلاعیه‌های موجود در سایت‌های رسمی شرکت‌های تولیدکننده و در چارچوب بخشنامه‌های رسمی صادره که شماره و تاریخ مجوزهای اخذ شده در آن درج شده باشد، اقدام به ثبت‌نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

٢- هرگونه آگهی و اطلاعیه صادره در فضای مجازی که همزمان از طریق شرکت‌های اصلی اطلاع رسانی نشده باشد، فاقد وجاهت قانونی است.  

٣- تمامی شرکت‌های تولیدکننده خودرو مکلف به اطلاع‌رسانی سریع و جامع بخشنامه‌های فروش از طریق سایت رسمی شرکت و با درج شماره و تاریخ مجوز اخذ شده از وزارت صمت هستند.

٤-  تمامی روش‌های فروش با موعد تحویل بیش از یک ماه، نیازمند اخذ مجوز است.

۵-  برای آن دسته از خودروهایی که برای اولین بار مقرر شده تا وارد چرخه‌ی عرضه در کشور شوند، پیش از اعلام شرایط فروش صرفا از طریق سایت رسمی شرکت، دریافت هرگونه وجه از طریق شرکت اصلی یا نمایندگی‌ها با عناوین فروش حواله، دریافت وجه علی‌الحساب و ... ممنوع خواهد بود.

۶- با توجه به ممنوعیت واردات خودرو به کشور، صدور هرگونه اطلاعیه پیش‌فروش خودروهای وارداتی در فضای مجازی فاقد وجاهت است.

لازم به ذکر است که در رابطه با مورد ششم فوق‌الذکر، با توجه به بحث و بررسی‌های اخیر پیرامون آزادسازی واردات خودرو و اخبار منتشره از سوی مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و... و. در این رابطه، اخیراً آگهی‌های فروش بسیاری در فضای مجازی برای پیش‌فروش خودروهای وارداتی که موعد تحویل آن‌ها سال آتی و پس از آزادسازی واردات، دیده می‌شود؛ براساس هشدار سازمان حمایت این اطلاعیه‌ها هیچ‌یک وجاهت قانونی ندارند.

منبع: ایسنا اخبار مرتبط ۱۱:۲۰:۲۲ پیش بینی بازار خودرو از نتیجه مذاکرات / قیمت ۲۰۶ تیپ ۲ به مرز ۲۷۰ میلیون تومان رسید ۲۰:۰۰:۰۰ آیا قیمت خودروهای خارجی افزایش می یابد؟ ۱۷:۲۳:۳۵ سال آینده قیمت خودرو کاهش می یابد؟ ۱۹:۵۵:۲۰ نخریدن باعث ارزانی خودرو شد؟ / جهش ۱۰۷ میلیون تومانی قیمت پژو پارس ۲۰:۳۰:۱۱ خودرو بخریم یا دست نگه داریم؟/ مشتریان صبور بازار خودرو ضرر کردند! ۱۷:۵۷:۲۰ خودرو امروز چند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار خودرو بازار خودرو ایران بازار خودروی شب عید بازار خودرو خارجی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۵۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز فارسی،گزارش‌ها حاکی از آن است که با بازگشت مصرف کنندگان به خودرو‌های بنزینی، فروش خودرو‌های الکتریکی فولکس واگن در سه ماه اول سال میلادی در اروپا تقریباً یک چهارم کاهش یافته است.

براساس گزارش‌های منتشر شده از سوی شرکت فولکس واگن، فروش خودرو‌های تمام الکتریکی این شرکت در اروپا ۲۴ درصد کاهش و در چین ۹۱ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

این شرکت همچنین اعلام کرد که تولید خودرو‌های خود را ۳ درصد افزایش داده و به ۲.۱۰ میلیون خودرو رسانده است. به گفته آن‌ها چین، آمریکای جنوبی و آمریکای شمالی بیشترین متقاضی خرید این خودرو‌ها هستند.

این شرکت همچنین می‌گوید که از ماه ژانویه تا مارس تعداد متقاضیان خودرو الکتریک فولکس واگن در اروپای غربی بیش از دو برابر نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش یافته است.


هیلدگارد ورتمن، یکی از اعضای کمیته اجرایی توسعه فروش در این شرکت گفت: «در شرایط بازار کنونی، گروه فولکس واگن عملکرد خوبی در سه ماهه اول سال داشته است».


چرا اروپایی‌ها بار دیگر به خودرو‌های بنزین روی آوردند؟
پارلمان اروپا در ماه فوریه، قانون جدیدی مبنی بر ممنوعیت فروش خودرو‌های بنزینی و دیزلی از سال ۲۰۳۵ را به تصویب رساند.

این قانون، بخشی از تلاش‌های اتحادیه اروپا در راستای مبارزه با تغییرات آب و هوایی است. هرچند انتظار می‌رفت با تصویب این قانون فروش خودرو‌های الکتریکی در اروپا سرعت بیشتری بگیرد، اما آمار‌ها چیز دیگری را نشان می‌دهند.

مجمع جهانی اقتصاد در گزارش اخیر خود تاکید کرد که فروش خودرو‌های برقی در اروپا در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به دلیل هزینه بالا و کمبود زیرساخت برای شارژ این خودروها، کاهش یافته است.


براساس این گزارش با وجود یارانه‌ها اتخاذ شده برای خودرو‌های الکتریکی در اروپا، هزینه بالا این خودرو‌ها یکی از بزرگترین موانع بر سر راه خریداران است.


مجمع جهانی اقتصاد در این گزارش نوشت: «خودرو‌های برقی به طور متوسط حدود یک چهارم گران‌تر از مدل‌های احتراق داخلی (ICE) هستند».

این مجمع همچنین تاکید کرد تاخیر در ایجاد زیرساخت شارژ این خودرو‌ها بر بازار آنها تاثیر منفی گذاشته است.


ارنست اند یانگ نویسنده این گزارش می‌گوید که بدون افزایش ایستگاه شارژر خودرو‌های الکتریکی، کسانی که نمی‌توانند در خانه خودروهایشان را شارژ کنند یا رانندگانی که با این خودرو‌ها به سفر‌های طولانی می‌روند دچار مشکل خواهند شد و استفاده از این خودرو‌ها را متوقف خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی دستگیر شد
  • ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی
  • دستگیری فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد